Sieni-gorgonzolapasta

Paista sipulit pannulla.

Lisää viipaloidut sienet ja ruskista kunnes neste irtoaa sienistä.

Lisää kerma, ja sekoita kunnes on kiehumispisteessä.

Lisää gorgonzola, anna sen sulaa kastikkeeseen.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Sannuli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienet13g2.9kcal0.2g0.3g0.3g0.2g
Gorgonzola-uusto, annos 50g9g30kcal1.8g0.1g2.5g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml16g23kcal0.3g0.4g2.3g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana83g117kcal4.8g2.2g10.2g0.6g
Valittu annoskoko42g58kcal2.4g1.1g5.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna21g29kcal1.2g0.6g2.6g0.2g
Arvot/100g100g141kcal5.8g2.7g12.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215300