Uunilohi

Laita lohi nahkapuoli alaspäin kannelliseen uunivuokaan.

Kaada öljy kalan päälle, suolaa kevyesti, mausta sitruunapippurilla, ja levitä kalan päälle tuore tilli.

Paista kannen alla uunissa 200 asteessa 30-40min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee351g684kcal65.6g0g47.4g0g
Rypsiöljy 26g233kcal0g0g26.3g0g
Tilli, tuore 35g11kcal1.3g0.3g0.3g0.7g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.9g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana826g1857kcal134g1.2g148g1.4g
Valittu annoskoko413g929kcal67g0.6g74g0.7g
Annoskoko puolitettuna207g464kcal33.5g0.3g37g0.4g
Arvot/100g100g225kcal16.2g0.1g17.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265603