Sieni-gorgonzolapasta

Paista sipulit pannulla.

Lisää viipaloidut sienet ja ruskista kunnes neste irtoaa sienistä.

Lisää kerma, ja sekoita kunnes on kiehumispisteessä.

Lisää gorgonzola, anna sen sulaa kastikkeeseen.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Sannuli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienet125g29kcal2.2g3.4g3.1g2.4g
Gorgonzola-uusto, annos 50g94g303kcal17.8g0.9g25.3g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml156g234kcal3.1g3.9g23.4g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana830g1169kcal48.4g22.4g104g6.2g
Valittu annoskoko415g584kcal24.2g11.2g52g3.1g
Annoskoko puolitettuna208g292kcal12.1g5.6g26g1.6g
Arvot/100g100g141kcal5.8g2.7g12.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215300