Kalaa rakuunakastikkeessa

Laita pannulle neljäsosa juoksevasta rasvasta, oliiviöljy, vesi ja tomaatti pasta, anna kiehua voimakkaalla lämmöllä 1-2 minuuttia.

Lisää viini ja 4tl kuivattua rakuunaa, neljäsosa juoksevasta rasvasta ja suola ja laske lämpöä.

Keitä vähän pidempään ja sitten lisää paloiteltu kala.

Keitä 2-3 minuuttia, käännä kalat ja keitä sama aika toisin päin.

Lisää loput juoksevasta rasvasta ja kerma, anna lämmetä muttei kiehua.

Tarkista suolaisuus ja lisää ripaus valkopippuria.

Tarjoa leivän ja kuivan elsassilaisen viinin kanssa.

Tähän reseptiin sopivat kaikki valkoiset kalat seistä siikaan ne.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska240g182kcal41.4g0g1.7g0g
Golden Sun juokseva margariini, Lidl28g203kcal0g0.1g22.5g0g
Oliiviöljy 7.6g67kcal0g0g7.6g0g
Tomaattipyree, Pirkka14g12kcal0.5g2.7g0.1g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 28g0kcal0g0g0g0g
Valkoviini kuiva 42g29kcal0.1g0.3g0g0g
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)56g45kcal0.6g2.5g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana833g1076kcal85.2g11.2g71.6g0.2g
Valittu annoskoko416g538kcal42.6g5.6g35.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna208g269kcal21.3g2.8g17.9g0.1g
Arvot/100g100g129kcal10.2g1.3g8.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175888