Sienijauhelihapihvit

Turvota kuivatut sienet vedessä ja maidossa.

Lisää kanttarellikastikejauhe ja korppujauhot.

sekoita jauheliha ja kananmuna sekä sieniseos keskenään ja sekoita hyvin.

Anna turvota 15 min.

Paista pihveiksi rypsiöljyssä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 391 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienet2.7g0.6kcal0g0.1g0.1g0.1g
Kanttarellikastike, Blå Band, ei valmis (29g)0.4g1.9kcal0g0.2g0.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha22g36kcal4.2g0g2.2g0g
Kananmuna kuoreton 3g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Korppujauho 0.8g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Vesi8.2g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen5.5g1.8kcal0.2g0.3g0g0g
Rypsiöljy 0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g100kcal9.8g2.4g6g0.2g
Valittu annoskoko43g50kcal4.9g1.2g3g0.1g
Annoskoko puolitettuna21g25kcal2.5g0.6g1.5g0.1g
Arvot/100g100g117kcal11.4g2.8g7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101798