Poronkäristys lapin malliin

Laita valurautapata levylle lämpeämään.

Kuumenna pata ja lisää sitten silava.

Anna silavan ruskistua ja lisää sitten voi ja jäinen liha.

Ruskista liha.

Lisää sipuli, pippuri, suola ja vesi.

Anna lihan hautua hiljalleen poristen.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Suopursu54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha125g159kcal27g0g5.6g0g
Voi 40% rasvaa 13g47kcal0.2g0.3g5.1g0g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.1g0.1g0.8g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Pekoni, raaka (Pirkka), annos 50g23g63kcal3.1g0.2g5.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana859g588kcal62.8g9.2g32.6g3.8g
Valittu annoskoko429g294kcal31.4g4.6g16.3g1.9g
Annoskoko puolitettuna215g147kcal15.7g2.3g8.2g1g
Arvot/100g100g69kcal7.3g1.1g3.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=157585