Ranskalainen kinkku-juustopiirakka

Ota ruistaikina sulamaan.

Pohjan sulaessa sekoita täytteen ainekset.

Levitä ruistaikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada täyte päälle.

Paista 225-asteisen uunin keskitasolla n. 25-30 min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Tuija2010
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kinkkusuikale (Snellman)44g44kcal7.4g0.4g1.3g0g
Juustoraaste, emmental, Ingman, 15087g341kcal25.3g1.3g25.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu79g99kcal8.6g0.2g7.1g0g
Paprikajauhe 0.9g2.8kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Creme Fraiche, Ingman, 5%52g42kcal1.7g3.1g2.6g0g
Ruistaikina Myllyn Paras175g494kcal8g54.8g26.4g9.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana875g2045kcal102.2g120g125.6g19.8g
Valittu annoskoko438g1022kcal51.1g60g62.8g9.9g
Annoskoko puolitettuna219g511kcal25.6g30g31.4g5g
Arvot/100g100g234kcal11.7g13.7g14.4g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=164498