Uunilohi

Laita lohi nahkapuoli alaspäin kannelliseen uunivuokaan.

Kaada öljy kalan päälle, suolaa kevyesti, mausta sitruunapippurilla, ja levitä kalan päälle tuore tilli.

Paista kannen alla uunissa 200 asteessa 30-40min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee38g73kcal7g0g5.1g0g
Rypsiöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Tilli, tuore 3.8g1.1kcal0.1g0g0g0.1g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana89g199kcal14.2g0g15.8g0.2g
Valittu annoskoko44g100kcal7.1g0g7.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna22g50kcal3.6g0g4g0.1g
Arvot/100g100g225kcal16g0g17.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265603