Lohikeitto sunnuntaina

Lisää kalaliemeen muutama laakerin lehti, valko- ja maustepippuri, suikaloidut kasvikset ja kalapalat.

Keitä kypsäksi, lisää kerma, nokare voita ja paljon tilli- ja persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1555g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee933g1819kcal174.5g0g126g0g
Peruna, vanha, kuorittu 778g592kcal14.6g120.5g1.6g7.8g
Porkkana 389g127kcal2.4g21.6g0.8g9.9g
Palsternakka 233g148kcal1.2g27.5g0.9g10.5g
Sipuli 187g56kcal2.3g9g0.4g3.2g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g19g12kcal1.4g1.7g0.1g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl311g1110kcal6.2g9.3g118.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g31g227kcal0.3g0.3g24.9g0g
Tilli, tuore 31g9kcal1.1g0.3g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8932g8204kcal408g380.4g546.2g64.2g
Valittu annoskoko4466g4102kcal204g190.2g273.1g32.1g
Annoskoko puolitettuna2233g2051kcal102g95.1g136.6g16.1g
Arvot/100g100g92kcal4.6g4.3g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101402