Fetajuustokuorrutteinen uunilohi

Leikkaa ruodoton lohifilee annospaloiksi ja nosta öljytyyn vuokaan.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Murusta feta ja levitä palojen päälle.

Kypsenna 225 asteessa keskitasolla n. 20 min. Koristele tillillä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohi3915g6498kcal653.7g0g430.6g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 5.6g16kcal0.6g2.4g0.1g1.5g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 559g1271kcal78.3g9.5g100.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8960g15571kcal1465.2g23.8g1062.8g3g
Valittu annoskoko4480g7785kcal732.6g11.9g531.4g1.5g
Annoskoko puolitettuna2240g3893kcal366.3g6g265.7g0.8g
Arvot/100g100g174kcal16.4g0.3g11.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300982