Kirkas kalakeitto

Keitä pilkatut vihannekset kasvisliemessä.

Lisää sei- ja lohipalat, anna lohen nahan antaa makua hetkinen ennen lohikuutioiden leikkaamista.

Lisää kaprikset lopuksi ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g5.7g3.4kcal0.1g0.7g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Seiti pakaste 3.6g2.8kcal0.6g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.5g1.2kcal0g0g0.1g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Lohifilee6.8g13kcal1.3g0g0.9g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana91g45kcal4g2.2g2g0.2g
Valittu annoskoko46g23kcal2g1.1g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna23g11kcal1g0.6g0.5g0.1g
Arvot/100g100g50kcal4.4g2.4g2.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113230