Poronkäristys lapin malliin

Laita valurautapata levylle lämpeämään.

Kuumenna pata ja lisää sitten silava.

Anna silavan ruskistua ja lisää sitten voi ja jäinen liha.

Ruskista liha.

Lisää sipuli, pippuri, suola ja vesi.

Anna lihan hautua hiljalleen poristen.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Suopursu54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha1333g1692kcal287.8g0g60g0g
Voi 40% rasvaa 133g500kcal2.5g2.7g54.2g0g
Sipuli (kuorittu)666g180kcal8.7g32g1.3g11.3g
Mustapippuri 32g90kcal3.5g12.3g1.1g8.5g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2132g0kcal0g0g0g0g
Pekoni, raaka (Pirkka), annos 50g240g672kcal33.6g2.2g57.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9152g6267kcal672.2g98.4g348.4g39.6g
Valittu annoskoko4576g3133kcal336.1g49.2g174.2g19.8g
Annoskoko puolitettuna2288g1567kcal168.1g24.6g87.1g9.9g
Arvot/100g100g69kcal7.3g1.1g3.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=157585