Sieni-gorgonzolapasta

Paista sipulit pannulla.

Lisää viipaloidut sienet ja ruskista kunnes neste irtoaa sienistä.

Lisää kerma, ja sekoita kunnes on kiehumispisteessä.

Lisää gorgonzola, anna sen sulaa kastikkeeseen.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Sannuli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienet14g3.2kcal0.3g0.4g0.4g0.3g
Gorgonzola-uusto, annos 50g11g34kcal2g0.1g2.8g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml18g26kcal0.4g0.4g2.6g0g
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 1.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g131kcal5.6g2.6g11.6g0.8g
Valittu annoskoko47g66kcal2.8g1.3g5.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna23g33kcal1.4g0.7g2.9g0.2g
Arvot/100g100g141kcal6g2.8g12.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215300