Kalaa rakuunakastikkeessa

Laita pannulle neljäsosa juoksevasta rasvasta, oliiviöljy, vesi ja tomaatti pasta, anna kiehua voimakkaalla lämmöllä 1-2 minuuttia.

Lisää viini ja 4tl kuivattua rakuunaa, neljäsosa juoksevasta rasvasta ja suola ja laske lämpöä.

Keitä vähän pidempään ja sitten lisää paloiteltu kala.

Keitä 2-3 minuuttia, käännä kalat ja keitä sama aika toisin päin.

Lisää loput juoksevasta rasvasta ja kerma, anna lämmetä muttei kiehua.

Tarkista suolaisuus ja lisää ripaus valkopippuria.

Tarjoa leivän ja kuivan elsassilaisen viinin kanssa.

Tähän reseptiin sopivat kaikki valkoiset kalat seistä siikaan ne.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska266g202kcal46g0g1.9g0g
Golden Sun juokseva margariini, Lidl31g226kcal0g0.1g25.1g0g
Oliiviöljy 8.5g75kcal0g0g8.5g0g
Tomaattipyree, Pirkka16g13kcal0.5g3g0.2g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Valkoviini kuiva 47g32kcal0.1g0.3g0g0g
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)63g50kcal0.6g2.8g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana925g1195kcal94.4g12.4g80.2g0.4g
Valittu annoskoko463g598kcal47.2g6.2g40.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna231g299kcal23.6g3.1g20.1g0.1g
Arvot/100g100g129kcal10.2g1.3g8.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175888