Mimpun lohi-katkarapu-perunasalaatti

Herkullinen proteiinipitoinen ruoka täynnä hyviä rasvoja.

Keitä perunat, lohko kuutioiksi.

Anna katkarapujen sulaa.

Pilko ja sekoita ainekset.

Mausta teelusikallisella sitruunapippuria ja lorauksella limemehua.

Ruohosipuli koristaa kivasti.

Jättämällä perunan pois, tulee möhnästä herkullinen täyte esim.

rieskoihin tai uuniperunaan tms.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 531 grammaa

Mimppu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sinihomejuusto, Pirkka 125g27g91kcal6g0.1g7.6g0g
Katkarapu pienet (pirkka)44g29kcal6.6g0g0.3g0g
Sipuli, kokonainen 50g22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.2g
Peruna, uusi, keitetty, suolaa 175g136kcal2.9g28g0.3g1.7g
Lohi109g182kcal18.3g0g12g0g
Kermaviili (Ingman), annos 100g88g53kcal2.8g6.2g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana929g991kcal73.8g70.8g43.8g3.8g
Valittu annoskoko465g495kcal36.9g35.4g21.9g1.9g
Annoskoko puolitettuna232g248kcal18.5g17.7g11g1g
Arvot/100g100g107kcal7.9g7.6g4.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=66274