Sieni-gorgonzolapasta

Paista sipulit pannulla.

Lisää viipaloidut sienet ja ruskista kunnes neste irtoaa sienistä.

Lisää kerma, ja sekoita kunnes on kiehumispisteessä.

Lisää gorgonzola, anna sen sulaa kastikkeeseen.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Sannuli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienet1398g320kcal25.2g37.7g34.9g26.6g
Gorgonzola-uusto, annos 50g1048g3397kcal199.2g10.5g283.1g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml1747g2621kcal34.9g43.7g262.1g0g
Sipuli (kuorittu)350g94kcal4.5g16.8g0.7g5.9g
Valkosipuli 105g114kcal8.3g17.1g0.6g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9296g13092kcal544.2g251.6g1162.8g69.4g
Valittu annoskoko4648g6546kcal272.1g125.8g581.4g34.7g
Annoskoko puolitettuna2324g3273kcal136.1g62.9g290.7g17.4g
Arvot/100g100g141kcal5.9g2.7g12.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215300