Kirkas kalakeitto

Keitä pilkatut vihannekset kasvisliemessä.

Lisää sei- ja lohipalat, anna lohen nahan antaa makua hetkinen ennen lohikuutioiden leikkaamista.

Lisää kaprikset lopuksi ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 23g6.5kcal0.2g1g0.1g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 235g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g59g36kcal0.9g7.7g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g13g3.7kcal0.1g0.8g0g0.3g
Seiti pakaste 38g29kcal6.6g0g0.3g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow4.9g13kcal0.5g0.5g1g0.1g
Inkivääri, tuore, silputtu3.8g3kcal0.1g0.7g0g0.1g
Lohifilee70g137kcal13.2g0g9.5g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro4.7g1.4kcal0.1g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana938g468kcal43.8g23.6g22g3.8g
Valittu annoskoko469g234kcal21.9g11.8g11g1.9g
Annoskoko puolitettuna235g117kcal11g5.9g5.5g1g
Arvot/100g100g50kcal4.7g2.5g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113230