Lohikeitto sunnuntaina

Lisää kalaliemeen muutama laakerin lehti, valko- ja maustepippuri, suikaloidut kasvikset ja kalapalat.

Keitä kypsäksi, lisää kerma, nokare voita ja paljon tilli- ja persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi167g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee100g195kcal18.7g0g13.5g0g
Peruna, vanha, kuorittu 83g63kcal1.6g12.9g0.2g0.8g
Porkkana 42g14kcal0.3g2.3g0.1g1.1g
Palsternakka 25g16kcal0.1g2.9g0.1g1.1g
Sipuli 20g6kcal0.2g1g0g0.3g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl33g119kcal0.7g1g12.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g3.3g24kcal0g0g2.7g0g
Tilli, tuore 3.3g1kcal0.1g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana957g879kcal43.6g40.6g58.6g6.8g
Valittu annoskoko479g439kcal21.8g20.3g29.3g3.4g
Annoskoko puolitettuna239g220kcal10.9g10.2g14.7g1.7g
Arvot/100g100g92kcal4.6g4.2g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101402