Lohikeitto sunnuntaina

Lisää kalaliemeen muutama laakerin lehti, valko- ja maustepippuri, suikaloidut kasvikset ja kalapalat.

Keitä kypsäksi, lisää kerma, nokare voita ja paljon tilli- ja persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi17g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee10g20kcal1.9g0g1.4g0g
Peruna, vanha, kuorittu 8.7g6.6kcal0.2g1.3g0g0.1g
Porkkana 4.3g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Palsternakka 2.6g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli 2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl3.5g12kcal0.1g0.1g1.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Tilli, tuore 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g91kcal4.4g4g6g0.6g
Valittu annoskoko50g46kcal2.2g2g3g0.3g
Annoskoko puolitettuna25g23kcal1.1g1g1.5g0.2g
Arvot/100g100g92kcal4.4g4g6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101402