Sieni-gorgonzolapasta

Paista sipulit pannulla.

Lisää viipaloidut sienet ja ruskista kunnes neste irtoaa sienistä.

Lisää kerma, ja sekoita kunnes on kiehumispisteessä.

Lisää gorgonzola, anna sen sulaa kastikkeeseen.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Sannuli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienet1.6g0.4kcal0g0g0g0g
Gorgonzola-uusto, annos 50g1.2g3.8kcal0.2g0g0.3g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml2g2.9kcal0g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g15kcal0.4g0g1.2g0g
Valittu annoskoko5g7kcal0.2g0g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.1g0g0.3g0g
Arvot/100g100g138kcal3.8g0g11.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215300