Vatkattu puolukkapuuro

Lisää kiehuvaan veteen sokeri, suola ja vähitellen mannasuurimot, sekoita kokoajan ettei tule paakkuja.

Lisää puolukat ja keittele n. 7min.

Anna jäähtyä (vaahtoutuu paremmin kylmänä) ja vatkaa sähkövatkaimella vaaleaksi vaahdoksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Rimppis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3.9g0kcal0g0g0g0g
Puolukka0.8g0.3kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g0.3g1.4kcal0g0.3g0g0g
Mannasuurimo, tummia ja runsaskuituisia (Nalle), annos 40g0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g6kcal0g1.4g0g0g
Valittu annoskoko5g3kcal0g0.7g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0g0.4g0g0g
Arvot/100g100g57kcal0g13g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191807