Kirjolohi filee uunissa

Mausta ranskankerma kalamausteella ja sitruunapippurilla.

Sitten kala vain uuniin 175-200 asteeseen ja anna olla noin 35 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Ses
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Fraiche, Ingman, 5%1.2g0.9kcal0g0.1g0.1g0g
Kirjolohifile4.7g7.8kcal0.8g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g17kcal1.6g0.2g1.2g0g
Valittu annoskoko6g9kcal0.8g0.1g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.4g0.1g0.3g0g
Arvot/100g100g148kcal13.6g1.7g10.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=41876