Fetajuustokuorrutteinen uunilohi

Leikkaa ruodoton lohifilee annospaloiksi ja nosta öljytyyn vuokaan.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Murusta feta ja levitä palojen päälle.

Kypsenna 225 asteessa keskitasolla n. 20 min. Koristele tillillä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohi44g73kcal7.3g0g4.8g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 6.3g14kcal0.9g0.1g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g174kcal16.4g0.2g11.8g0g
Valittu annoskoko50g87kcal8.2g0.1g5.9g0g
Annoskoko puolitettuna25g44kcal4.1g0.1g3g0g
Arvot/100g100g174kcal16.4g0.2g11.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300982