Lohikeitto sunnuntaina

Lisää kalaliemeen muutama laakerin lehti, valko- ja maustepippuri, suikaloidut kasvikset ja kalapalat.

Keitä kypsäksi, lisää kerma, nokare voita ja paljon tilli- ja persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1741g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee1045g2037kcal195.3g0g141g0g
Peruna, vanha, kuorittu 871g663kcal16.4g134.9g1.7g8.7g
Porkkana 435g142kcal2.7g24.2g0.9g11.1g
Palsternakka 261g166kcal1.3g30.8g1g11.8g
Sipuli 209g63kcal2.6g10g0.4g3.6g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g21g14kcal1.6g1.9g0.1g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl348g1243kcal7g10.4g132.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g35g254kcal0.3g0.3g27.9g0g
Tilli, tuore 35g10kcal1.3g0.3g0.3g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g9185kcal457g425.6g611.2g71.8g
Valittu annoskoko5000g4592kcal228.5g212.8g305.6g35.9g
Annoskoko puolitettuna2500g2296kcal114.3g106.4g152.8g18g
Arvot/100g100g92kcal4.6g4.3g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101402