Uunikala

Laita lohifilee uunivuokaan ja hiero sen pintaan suolaa, sekä laita sitruunapippuria.

Levitä creme bonjour tasaisesti kalan päälle.

Sitten lisää kuorittu, suikaloitu sipuli sekä jäiset katkaravut.

Laita kala uuniin kypsymään n.30-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee3030g5909kcal566.7g0g409.1g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%606g788kcal18.2g12.1g78.8g0.6g
Sipuli (kuorittu)909g246kcal11.8g43.6g1.8g15.5g
Katkarapu pienet (pirkka)455g300kcal68.2g0g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g14485kcal1329.8g111.4g985.8g32.2g
Valittu annoskoko5000g7243kcal664.9g55.7g492.9g16.1g
Annoskoko puolitettuna2500g3621kcal332.5g27.9g246.5g8.1g
Arvot/100g100g145kcal13.3g1.1g9.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116551