Caesarin lohi

Caesarin uunilohi
600–800 g fileoitua lohta tai kirjolohta
50 g (2 dl) raastettua parmesaania
noin 2 rkl oliiviöljyä
2 valkosipulin kynttä
1 tl dijoninsinappia
ripaus mustapippuria
1 tlk anjovisfileitä
hienonnettua persiljaa tai ruohosipulia

1. Aseta filee sopivan kokoiseen uunivuokaan nahkapuoli alaspäin.

Sekoita öljystä ja
parmesaanista sopivan notkea tahna ja mausta se sinapilla ja murskatulla valkosipulilla
ja mustapippurilla.

Sivele tahna lohen pintaan.

2. Valuta anjovikset ja asettele ne ristikoksi kalan pinnalle.

3. Kypsennä kalaa 200-asteisessa uunissa 30–40 minuuttia fileen paksuudesta riippuen.

Sirottele kypsän kalan pinnalle silputtua persiljaa tai ruohosipulia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee4261g8310kcal796.9g0g575.3g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl57g80kcal2.7g5.2g5.4g0g
Parmigiano Reggiano -parmesaanijuusto (Pirkka), annos 20g284g1108kcal93.8g0g79.5g0g
Anjovis-filee, 1 kpl171g358kcal16.2g23.9g22.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g40g41kcal3.1g6.5g0.2g0.8g
Persilja 28g7.8kcal0.4g0.3g0.1g2.3g
Oliiviöljy 159g1407kcal0g0g159.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g22624kcal1826.2g71.8g1683.6g6.2g
Valittu annoskoko5000g11312kcal913.1g35.9g841.8g3.1g
Annoskoko puolitettuna2500g5656kcal456.6g18g420.9g1.6g
Arvot/100g100g226kcal18.3g0.7g16.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136969