Poronkäristys lapin malliin

Laita valurautapata levylle lämpeämään.

Kuumenna pata ja lisää sitten silava.

Anna silavan ruskistua ja lisää sitten voi ja jäinen liha.

Ruskista liha.

Lisää sipuli, pippuri, suola ja vesi.

Anna lihan hautua hiljalleen poristen.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Suopursu54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha1456g1849kcal314.5g0g65.5g0g
Voi 40% rasvaa 146g546kcal2.8g2.9g59.2g0g
Sipuli (kuorittu)728g197kcal9.5g34.9g1.5g12.4g
Mustapippuri 35g98kcal3.8g13.4g1.2g9.3g
Suola, annos 3g44g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2330g0kcal0g0g0g0g
Pekoni, raaka (Pirkka), annos 50g262g734kcal36.7g2.4g62.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6848kcal734.6g107.2g380.6g43.4g
Valittu annoskoko5000g3424kcal367.3g53.6g190.3g21.7g
Annoskoko puolitettuna2500g1712kcal183.7g26.8g95.2g10.9g
Arvot/100g100g69kcal7.3g1.1g3.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=157585