Vatkattu puolukkapuuro

Lisää kiehuvaan veteen sokeri, suola ja vähitellen mannasuurimot, sekoita kokoajan ettei tule paakkuja.

Lisää puolukat ja keittele n. 7min.

Anna jäähtyä (vaahtoutuu paremmin kylmänä) ja vatkaa sähkövatkaimella vaaleaksi vaahdoksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Rimppis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3595g0kcal0g0g0g0g
Puolukka719g244kcal2.9g48.9g3.6g18.7g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g316g1284kcal0g316.3g0g0g
Mannasuurimo, tummia ja runsaskuituisia (Nalle), annos 40g360g1258kcal43.1g251.6g8.3g21.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g5574kcal92g1233.6g23.8g80.6g
Valittu annoskoko5000g2787kcal46g616.8g11.9g40.3g
Annoskoko puolitettuna2500g1393kcal23g308.4g6g20.2g
Arvot/100g100g56kcal0.9g12.3g0.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191807