Sieni-gorgonzolapasta

Paista sipulit pannulla.

Lisää viipaloidut sienet ja ruskista kunnes neste irtoaa sienistä.

Lisää kerma, ja sekoita kunnes on kiehumispisteessä.

Lisää gorgonzola, anna sen sulaa kastikkeeseen.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Sannuli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienet1504g344kcal27.1g40.6g37.6g28.6g
Gorgonzola-uusto, annos 50g1128g3654kcal214.3g11.3g304.5g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml1880g2820kcal37.6g47g282g0g
Sipuli (kuorittu)376g102kcal4.9g18g0.8g6.4g
Valkosipuli 113g122kcal8.9g18.4g0.7g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g14083kcal585.6g270.6g1251.2g74.8g
Valittu annoskoko5000g7042kcal292.8g135.3g625.6g37.4g
Annoskoko puolitettuna2500g3521kcal146.4g67.7g312.8g18.7g
Arvot/100g100g141kcal5.9g2.7g12.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215300