Uunilohi

Laita lohi nahkapuoli alaspäin kannelliseen uunivuokaan.

Kaada öljy kalan päälle, suolaa kevyesti, mausta sitruunapippurilla, ja levitä kalan päälle tuore tilli.

Paista kannen alla uunissa 200 asteessa 30-40min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee4246g8280kcal794.1g0g573.2g0g
Rypsiöljy 319g2816kcal0g0g318.5g0g
Tilli, tuore 425g127kcal15.7g3.8g3.4g8.9g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g11g18kcal0.8g3.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g22483kcal1621.2g14.4g1790.4g17.8g
Valittu annoskoko5000g11242kcal810.6g7.2g895.2g8.9g
Annoskoko puolitettuna2500g5621kcal405.3g3.6g447.6g4.5g
Arvot/100g100g225kcal16.2g0.1g17.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265603