Fetajuustokuorrutteinen uunilohi

Leikkaa ruodoton lohifilee annospaloiksi ja nosta öljytyyn vuokaan.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Murusta feta ja levitä palojen päälle.

Kypsenna 225 asteessa keskitasolla n. 20 min. Koristele tillillä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohi4369g7253kcal729.6g0g480.6g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 6.2g18kcal0.6g2.6g0.1g1.6g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 624g1419kcal87.4g10.6g112.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g17378kcal1635.2g26.4g1186g3.2g
Valittu annoskoko5000g8689kcal817.6g13.2g593g1.6g
Annoskoko puolitettuna2500g4345kcal408.8g6.6g296.5g0.8g
Arvot/100g100g174kcal16.4g0.3g11.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300982