Lohikeitto ala sarppa

770g kuorittu peruna
0,8 L vesi
1kalaliemikuutio
8,5dl kevytmaito
443g norjanlohifilettä
1.keitä perunat vedessä, kun potut on kypsiä, kaada liika vesi pois.

2.lisää maito ja kalanpalat.

Keitä kunnes kalat ovat kypsiä
3.lisää ruokakerma, suolaa ja keitä vielä hetki
4.pinnalle silputtua tuoretta tilliä
5.nauti keitosta

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 519 grammaa

Sarppa75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma kevyt (Flora), annos 250g401g341kcal4g18.1g28.1g0g
Lohifilee711g1386kcal132.9g0g96g0g
Kevytmaito (Ingman)1364g627kcal43.6g65.5g20.5g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g4.8g11kcal0.8g0.8g0.4g0g
Vesi1284g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1236g941kcal23.2g191.5g2.5g12.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6612kcal409g551.8g295g24.8g
Valittu annoskoko5000g3306kcal204.5g275.9g147.5g12.4g
Annoskoko puolitettuna2500g1653kcal102.3g138g73.8g6.2g
Arvot/100g100g66kcal4.1g5.5g2.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=55625