Lohikeitto sunnuntaina

Lisää kalaliemeen muutama laakerin lehti, valko- ja maustepippuri, suikaloidut kasvikset ja kalapalat.

Keitä kypsäksi, lisää kerma, nokare voita ja paljon tilli- ja persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1777g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee1066g2079kcal199.4g0g143.9g0g
Peruna, vanha, kuorittu 889g677kcal16.7g137.7g1.8g8.9g
Porkkana 444g145kcal2.8g24.7g0.9g11.3g
Palsternakka 267g170kcal1.3g31.5g1.1g12g
Sipuli 213g65kcal2.7g10.2g0.4g3.6g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g21g14kcal1.6g1.9g0.1g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl355g1269kcal7.1g10.7g135.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g36g260kcal0.4g0.4g28.4g0g
Tilli, tuore 36g11kcal1.3g0.3g0.3g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10208g9376kcal466.6g434.8g624g73g
Valittu annoskoko5104g4688kcal233.3g217.4g312g36.5g
Annoskoko puolitettuna2552g2344kcal116.7g108.7g156g18.3g
Arvot/100g100g92kcal4.6g4.3g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101402