Fetajuustokuorrutteinen uunilohi

Leikkaa ruodoton lohifilee annospaloiksi ja nosta öljytyyn vuokaan.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Murusta feta ja levitä palojen päälle.

Kypsenna 225 asteessa keskitasolla n. 20 min. Koristele tillillä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohi4474g7427kcal747.1g0g492.1g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 6.4g18kcal0.7g2.7g0.1g1.7g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 639g1453kcal89.5g10.9g115g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10240g17795kcal1674.6g27.2g1214.4g3.4g
Valittu annoskoko5120g8898kcal837.3g13.6g607.2g1.7g
Annoskoko puolitettuna2560g4449kcal418.7g6.8g303.6g0.9g
Arvot/100g100g174kcal16.4g0.3g11.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300982