Lohikeitto ala sarppa

770g kuorittu peruna
0,8 L vesi
1kalaliemikuutio
8,5dl kevytmaito
443g norjanlohifilettä
1.keitä perunat vedessä, kun potut on kypsiä, kaada liika vesi pois.

2.lisää maito ja kalanpalat.

Keitä kunnes kalat ovat kypsiä
3.lisää ruokakerma, suolaa ja keitä vielä hetki
4.pinnalle silputtua tuoretta tilliä
5.nauti keitosta

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 519 grammaa

Sarppa75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma kevyt (Flora), annos 250g416g354kcal4.2g18.7g29.1g0g
Lohifilee738g1439kcal138g0g99.6g0g
Kevytmaito (Ingman)1416g651kcal45.3g68g21.2g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g5g11kcal0.8g0.8g0.4g0g
Vesi1333g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1283g976kcal24.1g198.8g2.6g12.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10380g6863kcal424.8g572.6g305.8g25.6g
Valittu annoskoko5190g3431kcal212.4g286.3g152.9g12.8g
Annoskoko puolitettuna2595g1716kcal106.2g143.2g76.5g6.4g
Arvot/100g100g66kcal4.1g5.5g2.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=55625