Kirkas kalakeitto

Keitä pilkatut vihannekset kasvisliemessä.

Lisää sei- ja lohipalat, anna lohen nahan antaa makua hetkinen ennen lohikuutioiden leikkaamista.

Lisää kaprikset lopuksi ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 26g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g6.6g3.9kcal0.1g0.9g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Seiti pakaste 4.2g3.2kcal0.7g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.5g1.4kcal0.1g0.1g0.1g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Lohifilee7.8g15kcal1.5g0g1.1g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana104g52kcal4.8g2.8g2.4g0.2g
Valittu annoskoko52g26kcal2.4g1.4g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna26g13kcal1.2g0.7g0.6g0.1g
Arvot/100g100g50kcal4.6g2.7g2.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113230