Kirkas kalakeitto

Keitä pilkatut vihannekset kasvisliemessä.

Lisää sei- ja lohipalat, anna lohen nahan antaa makua hetkinen ennen lohikuutioiden leikkaamista.

Lisää kaprikset lopuksi ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 25g7.2kcal0.3g1.2g0.1g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 261g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g66g39kcal1g8.5g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g15g4.1kcal0.1g0.9g0g0.4g
Seiti pakaste 42g32kcal7.3g0g0.3g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow5.4g14kcal0.5g0.5g1.1g0.1g
Inkivääri, tuore, silputtu4.2g3.3kcal0.1g0.7g0g0.1g
Lohifilee78g152kcal14.6g0g10.6g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro5.2g1.6kcal0.1g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1043g520kcal48.6g26g24.4g4.6g
Valittu annoskoko521g260kcal24.3g13g12.2g2.3g
Annoskoko puolitettuna261g130kcal12.2g6.5g6.1g1.2g
Arvot/100g100g50kcal4.7g2.5g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113230