Poronkäristys lapin malliin

Laita valurautapata levylle lämpeämään.

Kuumenna pata ja lisää sitten silava.

Anna silavan ruskistua ja lisää sitten voi ja jäinen liha.

Ruskista liha.

Lisää sipuli, pippuri, suola ja vesi.

Anna lihan hautua hiljalleen poristen.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Suopursu54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha16g20kcal3.4g0g0.7g0g
Voi 40% rasvaa 1.6g5.9kcal0g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Mustapippuri 0.4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Pekoni, raaka (Pirkka), annos 50g2.8g7.9kcal0.4g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana107g73kcal7.8g1g4g0.4g
Valittu annoskoko54g37kcal3.9g0.5g2g0.2g
Annoskoko puolitettuna27g18kcal2g0.3g1g0.1g
Arvot/100g100g68kcal7.3g0.9g3.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=157585