Sieni-gorgonzolapasta

Paista sipulit pannulla.

Lisää viipaloidut sienet ja ruskista kunnes neste irtoaa sienistä.

Lisää kerma, ja sekoita kunnes on kiehumispisteessä.

Lisää gorgonzola, anna sen sulaa kastikkeeseen.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Sannuli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienet1598g366kcal28.8g43.1g39.9g30.4g
Gorgonzola-uusto, annos 50g1198g3882kcal227.7g12g323.5g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml1997g2996kcal39.9g49.9g299.5g0g
Sipuli (kuorittu)399g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Valkosipuli 120g130kcal9.5g19.5g0.7g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10624g14962kcal622.2g287.4g1328.8g79.4g
Valittu annoskoko5312g7481kcal311.1g143.7g664.4g39.7g
Annoskoko puolitettuna2656g3741kcal155.6g71.9g332.2g19.9g
Arvot/100g100g141kcal5.9g2.7g12.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215300