Sieni-gorgonzolapasta

Paista sipulit pannulla.

Lisää viipaloidut sienet ja ruskista kunnes neste irtoaa sienistä.

Lisää kerma, ja sekoita kunnes on kiehumispisteessä.

Lisää gorgonzola, anna sen sulaa kastikkeeseen.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Sannuli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienet1600g366kcal28.8g43.2g40g30.4g
Gorgonzola-uusto, annos 50g1200g3888kcal228g12g324g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml2000g3000kcal40g50g300g0g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Valkosipuli 120g130kcal9.5g19.6g0.7g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10640g14985kcal623g288g1331g79.4g
Valittu annoskoko5320g7492kcal311.5g144g665.5g39.7g
Annoskoko puolitettuna2660g3746kcal155.8g72g332.8g19.9g
Arvot/100g100g141kcal5.9g2.7g12.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215300