Vatkattu puolukkapuuro

Lisää kiehuvaan veteen sokeri, suola ja vähitellen mannasuurimot, sekoita kokoajan ettei tule paakkuja.

Lisää puolukat ja keittele n. 7min.

Anna jäähtyä (vaahtoutuu paremmin kylmänä) ja vatkaa sähkövatkaimella vaaleaksi vaahdoksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Rimppis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 39g0kcal0g0g0g0g
Puolukka7.8g2.7kcal0g0.5g0g0.2g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g3.4g14kcal0g3.4g0g0g
Mannasuurimo, tummia ja runsaskuituisia (Nalle), annos 40g3.9g14kcal0.5g2.7g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana109g61kcal1g13.2g0.2g0.8g
Valittu annoskoko54g30kcal0.5g6.6g0.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna27g15kcal0.3g3.3g0.1g0.2g
Arvot/100g100g56kcal0.9g12.2g0.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191807