Kirjolohi filee uunissa

Mausta ranskankerma kalamausteella ja sitruunapippurilla.

Sitten kala vain uuniin 175-200 asteeseen ja anna olla noin 35 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Ses
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Fraiche, Ingman, 5%11g8.8kcal0.4g0.7g0.5g0g
Kirjolohifile44g73kcal7.3g0g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana109g163kcal15.4g1.4g10.6g0g
Valittu annoskoko55g81kcal7.7g0.7g5.3g0g
Annoskoko puolitettuna27g41kcal3.9g0.4g2.7g0g
Arvot/100g100g149kcal14.1g1.3g9.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=41876