Kantarellikeitto makkaralla

Pese, kuori ja kuutioi lanttu, selleri ja porkkanat.

Laita kiehuvaan veteen, joka on maustettu lihaliemikuutioilla ja pippurilla.

Keitä noin 15 minuuttia.

Lisää kuoritut, lohkotut perunat, suikaloidut kantarellit ja viipaloitu purjo.

Anna kiehua kannen alla hiljalleen 15-20 minuuttia, kunnes ainekset ovat kypsiä.

Paista makkaran palasia paistinpannussa, kunnes ne ovat saaneet väriä.

Lisää lopuksi makkarat, valkosipuli ja kirveli.

Anna ainesten muhia hetki.

Lisää tarvittaessa vettä ja suolaa maun mukaan.

Ripottele annoksen pinnalle persiljaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 441 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Selleri, annos 50g1.6g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana 3.1g1kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 3.1g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Kantarelli eli keltavahvero4.7g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Purjosipuli0.8g0.1kcal0g0g0g0g
Lenkkimakkara, keskiarvo 6.3g14kcal0.6g0.5g1.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Persilja0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana110g42kcal1.6g3g2.4g0.6g
Valittu annoskoko55g21kcal0.8g1.5g1.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna28g11kcal0.4g0.8g0.6g0.2g
Arvot/100g100g38kcal1.4g2.7g2.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=436638