Vatkattu puolukkapuuro

Lisää kiehuvaan veteen sokeri, suola ja vähitellen mannasuurimot, sekoita kokoajan ettei tule paakkuja.

Lisää puolukat ja keittele n. 7min.

Anna jäähtyä (vaahtoutuu paremmin kylmänä) ja vatkaa sähkövatkaimella vaaleaksi vaahdoksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Rimppis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4003g0kcal0g0g0g0g
Puolukka801g272kcal3.2g54.4g4g20.8g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g352g1430kcal0g352.3g0g0g
Mannasuurimo, tummia ja runsaskuituisia (Nalle), annos 40g400g1401kcal48g280.2g9.2g24g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11136g6207kcal102.4g1373.8g26.4g89.6g
Valittu annoskoko5568g3103kcal51.2g686.9g13.2g44.8g
Annoskoko puolitettuna2784g1552kcal25.6g343.5g6.6g22.4g
Arvot/100g100g56kcal0.9g12.3g0.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191807