Lohikeitto sunnuntaina

Lisää kalaliemeen muutama laakerin lehti, valko- ja maustepippuri, suikaloidut kasvikset ja kalapalat.

Keitä kypsäksi, lisää kerma, nokare voita ja paljon tilli- ja persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi194g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee117g227kcal21.8g0g15.7g0g
Peruna, vanha, kuorittu 97g74kcal1.8g15.1g0.2g1g
Porkkana 49g16kcal0.3g2.7g0.1g1.2g
Palsternakka 29g19kcal0.1g3.4g0.1g1.3g
Sipuli 23g7.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g2.3g1.5kcal0.2g0.2g0g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl39g139kcal0.8g1.2g14.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g3.9g28kcal0g0g3.1g0g
Tilli, tuore 3.9g1.2kcal0.1g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1117g1026kcal50.8g47.4g68g8g
Valittu annoskoko558g513kcal25.4g23.7g34g4g
Annoskoko puolitettuna279g256kcal12.7g11.9g17g2g
Arvot/100g100g92kcal4.5g4.2g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101402