Fetajuustokuorrutteinen uunilohi

Leikkaa ruodoton lohifilee annospaloiksi ja nosta öljytyyn vuokaan.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Murusta feta ja levitä palojen päälle.

Kypsenna 225 asteessa keskitasolla n. 20 min. Koristele tillillä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohi489g812kcal81.7g0g53.8g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.7g2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 70g159kcal9.8g1.2g12.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1120g1946kcal183.2g3g132.8g0.4g
Valittu annoskoko560g973kcal91.6g1.5g66.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna280g487kcal45.8g0.8g33.2g0.1g
Arvot/100g100g174kcal16.4g0.3g11.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300982