Lohikeitto sunnuntaina

Lisää kalaliemeen muutama laakerin lehti, valko- ja maustepippuri, suikaloidut kasvikset ja kalapalat.

Keitä kypsäksi, lisää kerma, nokare voita ja paljon tilli- ja persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee1200g2340kcal224.4g0g162g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1000g761kcal18.8g155g2g10g
Porkkana 500g164kcal3.1g27.8g1g12.8g
Palsternakka 300g191kcal1.5g35.4g1.2g13.5g
Sipuli 240g73kcal3g11.5g0.5g4.1g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g24g16kcal1.8g2.2g0.1g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl400g1428kcal8g12g152g0g
Voi, 1 tl, 5 g40g292kcal0.4g0.4g32g0g
Tilli, tuore 40g12kcal1.5g0.4g0.3g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11488g10552kcal525g489.4g702.2g82.4g
Valittu annoskoko5744g5276kcal262.5g244.7g351.1g41.2g
Annoskoko puolitettuna2872g2638kcal131.3g122.4g175.6g20.6g
Arvot/100g100g92kcal4.6g4.3g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101402