Mimpun lohi-katkarapu-perunasalaatti

Herkullinen proteiinipitoinen ruoka täynnä hyviä rasvoja.

Keitä perunat, lohko kuutioiksi.

Anna katkarapujen sulaa.

Pilko ja sekoita ainekset.

Mausta teelusikallisella sitruunapippuria ja lorauksella limemehua.

Ruohosipuli koristaa kivasti.

Jättämällä perunan pois, tulee möhnästä herkullinen täyte esim.

rieskoihin tai uuniperunaan tms.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 531 grammaa

Mimppu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sinihomejuusto, Pirkka 125g3.4g11kcal0.7g0g0.9g0g
Katkarapu pienet (pirkka)5.5g3.6kcal0.8g0g0g0g
Sipuli, kokonainen 50g2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Peruna, uusi, keitetty, suolaa 22g17kcal0.4g3.5g0g0.2g
Lohi14g23kcal2.3g0g1.5g0g
Kermaviili (Ingman), annos 100g11g6.6kcal0.3g0.8g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g124kcal9g8.8g5.2g0.4g
Valittu annoskoko58g62kcal4.5g4.4g2.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna29g31kcal2.3g2.2g1.3g0.1g
Arvot/100g100g107kcal7.7g7.6g4.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=66274