Uunilohi

Laita lohi nahkapuoli alaspäin kannelliseen uunivuokaan.

Kaada öljy kalan päälle, suolaa kevyesti, mausta sitruunapippurilla, ja levitä kalan päälle tuore tilli.

Paista kannen alla uunissa 200 asteessa 30-40min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee50g98kcal9.3g0g6.7g0g
Rypsiöljy 3.8g33kcal0g0g3.8g0g
Tilli, tuore 5g1.5kcal0.2g0g0g0.1g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana118g265kcal19g0g21g0.2g
Valittu annoskoko59g132kcal9.5g0g10.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna30g66kcal4.8g0g5.3g0.1g
Arvot/100g100g225kcal16.1g0g17.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265603