Sieni-gorgonzolapasta

Paista sipulit pannulla.

Lisää viipaloidut sienet ja ruskista kunnes neste irtoaa sienistä.

Lisää kerma, ja sekoita kunnes on kiehumispisteessä.

Lisää gorgonzola, anna sen sulaa kastikkeeseen.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Sannuli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienet175g40kcal3.1g4.7g4.4g3.3g
Gorgonzola-uusto, annos 50g131g425kcal24.9g1.3g35.4g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml218g328kcal4.4g5.5g32.8g0g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Valkosipuli 13g14kcal1g2.1g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1162g1636kcal68g31.4g145.6g8.6g
Valittu annoskoko581g818kcal34g15.7g72.8g4.3g
Annoskoko puolitettuna291g409kcal17g7.9g36.4g2.2g
Arvot/100g100g141kcal5.9g2.7g12.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215300